MERSİN / ERDEMLİ - Barbaros İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI. BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYOR, TÖRENDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Ock

2023-2024  Eğitim-Öğretim yılı Karne Töreni Erdemli İlçe Kaymakamı  Aydın TETİKOĞLU ve ilçe MEM Müdürümüz Yusuf AÇIKYÖRÜK teşrifleriyle icra edilmiştir. Törende Sayın Kaymakam öğrenci ve öğretmenler ile tanışarak sohbet etmiştir. Ayrıca dönem sonunda başarılı olan öğrencilere ödüller verilmiştir.

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimizde yаşаyаcаksın.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları kapsamında okul panomuzu hazırladık.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

KARNE HEYECANI

Çevre Koruma Haftası Okulumuzda Kutlandı.

'HAKLARIMI BİLİYORUM, VÜCUDUMU KORUYORUM' KONULU REHBERLİK ÇALIŞMASI